dinsdag 30 december 2014

Automatische hekopener
Een automatische hekopener kan goed van pas komen bij het betreden of verlaten van uw oprit of bedrijventerrein. Het laten aanbrengen van eenautomatische hekopener hoeft geen problemen met zich mee te brengen en kan ook tegen een scherpe prijs worden uitgevoerd. Indien u er voor kiest om het laten aanbrengen van een automatische hekopener te laten aanbrengen door Kijzer AB Poort Automatiseringen, dan is het mogelijk om te profiteren van zeer veel extra’s.
Een automatische hekopener kan eenvoudig geplaatst worden
Indien Kijzer AB Poort Automatisering een automatische hekopenerplaatst, zal het hek zodanig achtergelaten worden zoals het is aangetroffen. Ook de bestrating wordt opnieuw gelegd indien dat nodig is. Onze medewerkers zijn in staat om direct een videofoon aan te leggen, mocht dat wenselijk zijn. Een automatische hekopener draagt bij aan de veiligheid van de bewoners van een pand. Daarnaast zorgt eenautomatische hekopener voor meer wooncomfort.
Contact
Op het gebied van een automatische hekopener zijn de mogelijkheden eindeloos. Om een goed beeld te krijgen van onze diensten en om vast te stellen welke automatische hekopener voor u het meest geschikt is, kunt u gebruik maken van de informatie op deze site. Ook onze medewerkers kunnen u van de juiste informatie voorzien. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)6 53 801 098. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl of om gebruik te maken van hetcontactformulier op deze site.
 Home » Elektrische poortopener
Elektrische poortopener
Een elektrische poortopener kan gebruikt worden om op afstand een poort te openen. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet nodig om het voertuig te verlaten als u gebruik wilt maken van de poort, of kan de poort vanuit huis of het bedrijf geopend worden. Het aanbrengen van een elektrische poortopener kan binnen één dag worden uitgevoerd. Mochten de werkzaamheden wat ingewikkeld zijn, dan is het mogelijk dat twee dagen nodig zijn voor het installeren van een elektrische poortopener.
Een elektrische poortopener is niet duur
Vaak wordt gedacht dat het laten aanbrengen van een elektrischepoortopener duur is. Indien u gebruik maakt van de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering is dat niet het geval. Voor het aanbrengen van eenelektrische poortopener wordt een vaste scherpe prijs gerekend. Alle te gebruiken materialen worden in deze prijs meegenomen. Het is ook mogelijk om andere apparatuur te laten installeren als u kiest voor eenelektrische poortopener.
Contact
Mocht u meer informatie willen ontvangen over Kijzer AB Poort Automatisering of over onze diensten op het gebied van een elektrischepoortopener, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat is mogelijk door te bellen naar +31 (0)6 53 801 098 of door gebruik te maken van het contactformulier op deze site. Als u een mail wilt sturen dan kan dat naar info@poort-automatisering.nl. Wij zullen u uitvoerig informeren over de mogelijkheden op het gebied van een elektrische poortopener.
 Home » Montage hekwerk
Montage hekwerk
De montage van hekwerk dient op een gedegen wijze te gebeuren. Het hek moet goed verankerd worden in de grond en het is nodig om tijdens demontage van een hekwerk de juiste materialen te gebruiken. Kijzer AB Poort Automatisering maakt gebruik van hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat vakmensen de werkzaamheden uitvoeren. U kunt er op vertrouwen dat de montage van een hekwerk op de juiste wijze wordt uitgevoerd.
De montage van een hekwerk wordt vakkundig uitgevoerd
Binnen één dag wordt de montage van een hekwerk afgerond. Mocht voor de montage van een hekwerk meer tijd nodig zijn, dan wordt u daarover geïnformeerd. Het is mogelijk om bij de montage van een hekwerk te kiezen voor het laten aanbrengen van een automatische poort. Deze poort is van afstand te openen en te sluiten. Meer informatie over de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering kan verkregen worden door een kijkje te nemen op deze site.
Contact
Voor het stellen van vragen over de montage van een hekwerk, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door gebruik te maken van het contactformulier op deze site of door een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl. Mocht u direct een medewerker willen spreken over de montage van een hekwerk, dan kunt u bellen naar +31 (0)6 53 801 098. Het is dan ook mogelijk om direct een afspraak te maken.
 Home » Poortopeners
Poortopeners
Het installeren van poortopeners kan gezien worden als het dagelijks werk van Kijzer AB Poort Automatisering. Wij beschikken over de vaardigheden en de kennis welke nodig zijn om op een vakkundige wijze poortopenerste installeren. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en de beste vakmensen. Het resultaat is dan ook zonder uitzondering uitstekend te noemen. Tijdens het installeren van de poortopeners is het mogelijk om verschillende andere zaken aan te laten brengen.
Poortopeners veranderen uw poort
Omdat tijdens het aanbrengen van de poortopeners allerlei zaken moeten worden verwijderd en opengemaakt, is het mogelijk om bijvoorbeeld direct een videofoon of een zwaailicht op de poort aan te brengen. Door dit tegelijk uit te voeren, is dat mogelijk tegen een zeer scherpe prijs. Zo zorgt het aanbrengen van poortopeners voor een complete verandering van uw poort. De werkzaamheden voor het aanbrengen van poortopenersnemen één dag in beslag.
Contact
Indien u uw poort wilt laten aanpassen, dan kunnen wij dat voor u doen. Het aanbrengen van poortopeners is een specialistisch werkje, dat uitgevoerd dient te worden door vakmensen. Vanwege onze ervaring is het voor ons mogelijk om snel en effectief de poortopeners te plaatsen. Mocht u willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6 53 801 098 of door een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier op deze site. Door goed naar u te luisteren proberen wij zo snel mogelijk met een passend voorstel te komen.
 Home » Automatische schuifpoort
Automatische schuifpoort
Een automatische schuifpoort biedt vele voordelen ten opzichte van een gewone schuifpoort. Zo is het niet nodig om het voertuig te verlaten indien het terrein wordt betreden of verlaten. Daarbij is het zeker dat de automatische schuifpoort goed wordt afgesloten, wat een bijdrage levert aan de veiligheid. Het aanbrengen van een automatische schuifpoort hoeft niet duur te zijn, indien u gebruik maakt van de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering
Een automatische schuifpoort tegen een scherpe prijs
Indien u gebruik maakt van de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering voor het aanbrengen van een automatische schuifpoort, is het mogelijk om te profiteren van verschillende aanbiedingen. Zo kan de installatie van verschillende andere apparaten meegenomen worden tijdens de aanleg van een automatische schuifpoort. Ook kunnen wij het onderhoud van de automatische schuifpoort voor u uitvoeren en mocht er een storing optreden, dan kunnen wij u op korte termijn van dienst zijn.
Contact
De informatie op deze site met betrekking tot de automatische schuifpoortis erg uitgebreid. Toch is het mogelijk dat u ons een aantal vragen wilt stellen. De medewerkers van Kijzer AB Poort Automatisering zijn u graag van dienst als u meer wilt weten over de mogelijkheden van eenautomatische schuifpoort. Het is mogelijk om ons te bereiken door een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Indien u een medewerker wilt spreken, dan kunt u bellen naar +31 (0)6 53 801 098.
 Home » Automatische poortopener
Automatische poortopener
Een automatische poortopener biedt het voordeel dat het mogelijk is om in het voertuig te blijven zitten, terwijl het automatisch wordt geopend. Hiermee wordt voorkomen dat er twee keer moet worden uitgestapt. Het aanbrengen van een automatische poortopener is voor de medewerkers van Kijzer AB Poort Automatisering geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om tijdens het aanbrengen van een automatische poortopener te kiezen voor het installeren van bijvoorbeeld een videofoon.
Het installeren van een automatische poortopener gebeurt in één dag
Voor het installeren van een automatische poortopener wordt één dag ingepland. Dit is inclusief en voor- en nawerk dat uitgevoerd dient te worden. Het is voor de klant mogelijk om aan te geven welke extra werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden bij het aanbrengen van eenautomatische poortopener. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de installatie van een automatische poortopener een zwaailicht aan te laten brengen.
Contact
Op het gebied van de automatische poortopener zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden. De medewerkers van Kijzer AB Poort Automatisering zijn in staat om samen met u te kiezen voor de beste oplossing. Als u geïnteresseerd bent in een automatische poortopener, dan vernemen wij dat graag van u. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6 53 801 098. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl of u kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site. Wij horen graag van uw interesse en zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.
 Home » Hek opener
Hek opener
Wilt u een hek opener op uw hek laten monteren? Dat is mogelijk door de vakmensen van Kijzer AB Poort Automatisering. Een hek opener biedt de mogelijkheid om op afstand een hek te openen. Dat kan zijn vanuit een voertuig, maar bijvoorbeeld ook vanuit huis of een bedrijf. Hiermee wordt meer comfort gecreëerd, maar ook meer veiligheid. Het aanbrengen van een hek opener is een specialistische klus, welke door ons op een bekwame wijze kan worden uitgevoerd.
Een hek opener biedt comfort
Na het aanbrengen van een hek opener is het niet meer nodig om twee keer in en uit te stappen om het hek te openen en te sluiten. Vooral bij regenachtig weer is dat een uitkomst. Ook is het voor personen die niet welkom zijn moeilijker om de oprit te betreden, indien gebruik wordt gemaakt van een hek opener. Bij het aanleggen van een hek opener is het bijvoorbeeld mogelijk om direct een videofoon aan te brengen, waardoor het mogelijk is om te zien wie er voor de poort staat.
Contact
Deze site beschikt over zeer veel informatie op het gebied van een hekopener. Omdat elke situatie uniek is, spreekt het voor zich dat u met Kijzer AB Poort Automatisering in contact wilt komen, alvorens u een besluit neemt. Uw vragen met betrekking tot een hek opener kunt u aan ons voorleggen door gebruik te maken van het contactformulier op deze site of door een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl. Direct contact is mogelijk als u belt naar +31 (0)6 53 801 098.
 Home » Draaipoorten
Draaipoorten
Bestaande draaipoorten kunnen op een eenvoudige wijze voorzien worden van een installatie, waardoor het een automatische poort wordt. Het aanleggen van automatische draaipoorten is binnen één dag gebeurd. Ook is het mogelijk om te kiezen voor het installeren van verschillende apparaten, als draaipoorten automatisch worden gemaakt. Zo is het mogelijk om een videofoon te installeren, of kunnen sensoren worden aangebracht. Deze site geeft veel informatie over de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering.
Draaipoorten automatiseren geeft veel comfort
Door draaipoorten te automatiseren is het niet meer nodig om het voertuig te verlaten, indien het terrein wordt betreden of verlaten. Ook is het mogelijk om vanuit huis of kantoor de draaipoorten te bedienen. Het automatiseren van draaipoorten kan tegen een zeer scherpe prijs worden uitgevoerd. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor het automatiseren van draaipoorten, wordt alles in dezelfde staat gebracht waarin het werd aangetroffen. Ook de bestrating wordt opnieuw gelegd indien dat nodig is.
Contact
Kijzer AB Poort Automatisering is gespecialiseerd in het automatiseren van draaipoorten. De kennis en de vaardigheden van de werknemers worden ingezet om het automatiseren van draaipoorten zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Indien u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, vragen we u om contact met ons op te nemen. Dat is mogelijk door gebruik te maken van het contactformulier op deze site of door te mailen naar info@poort-automatisering.nl. U kunt er ook voor kiezen om te bellen naar +31 (0)6 53 801 098.
 Home » Elektrische poort
Elektrische poort
Een gewone poort kan snel en eenvoudig worden veranderd in een elektrische poort. Kijzer AB Poort Automatisering kan de complete installatie van een elektrische poort uitvoeren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen en de werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen. Het is voor ons mogelijk om te garanderen dat de werkzaamheden voor het aanbrengen van een elektrische poortuitstekend worden uitgevoerd. Voor meer informatie over de diensten van Kijzer AB Poort Automatisering kunt u gebruik maken van deze site.
Wij plaatsen een elektrische poort tegen een scherpe prijs
Voor het plaatsen van een elektrische poort wordt de huidige poort gebruikt. Hierop wordt de apparatuur aangebracht welke nodig is om de poort automatisch te kunnen openen. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd tegen een zeer scherpe prijs. De prijs wordt van te voren in een offerte vastgesteld en is inclusief alle materialen. Tijdens het installeren van een elektrische poort wordt is het mogelijk om ook andere apparaten aan te laten sluiten. Zo kan de elektrische poort voorzien worden van een zwaailicht, wat de veiligheid zal verhogen.
Contact
Wij informeren u graag indien u een elektrische poort wilt laten installeren. U kunt contact met ons opnemen, zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden. Het is mogelijk om ons te bereiken als u belt naar +31 (0)6 53 801 098. U kunt ook een mail sturen naar info@poort-automatisering.nl of gebruik maken van het contactformulier op deze site. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een elektrische poort.
 Home » Elektrische hekopener
Elektrische hekopener
Door gebruik te maken van een elektrische hekopener is het mogelijk om een hek van een afstand te openen en te sluiten. Dit kan uitgevoerd worden vanuit een voertuig, maar ook vanuit een huis of bedrijfsgebouw. Een elektrische hekopener zorgt hiermee voor meer comfort, maar ook voor meer veiligheid. Het is niet mogelijk om het hek te openen, anders dan door gebruik te maken van de afstandsbediening of een sleutel. Kijzer AB Poort Automatisering beschikt over de mogelijkheden om een elektrische hekopener te installeren.
Een elektrische hekopener vraagt om goed materiaal
Voor het installeren van een elektrische hekopener wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De motoren en bevestigingselementen zijn van een uistekende kwaliteit. Daarnaast maakt Kijzer AB Poort Automatiseringen voor het aanbrengen van een elektrische hekopener gebruik van de diensten van vakmensen. Naast het installeren van de elektrische hekopener zorgen deze vakmensen ook voor het onderhoud van het hek en kunnen ze worden opgeroepen in geval van storing.
Contact
Het onderhoud aan de elektrische hekopener kan door het hele land verzorgd worden. Ook beschikken wij over een landelijke storingsdienst. Meer informatie over onze diensten op het gebied van een elektrische hekopener kunt u verkrijgen door contact met ons op te nemen. Het is mogelijk om te bellen naar +31 (0)6 53 801 098 of om een mail te sturen naar info@poort-automatisering.nl. U kunt ook gebruik maken van hetcontactformulier op deze site. Mocht u interesse hebben, dan vernemen wij dat graag.

















































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten